Ekodotace a šrotovné na VARI

Potřebujete vyměnit motor u VARI stavebnicového systému nebo u starších strojů TERRA VARI?  Máte problémy s Vaším čtyřtaktním nebo dvoutaktním motorem?  I v letošním roce máte možnost vyměnit svůj starý, nefunkční motor za nový. I letos běží akce EKO DOTACE. V rámci této akce můžete získat dotaci ve výši 6 000 Kč na nákup nové pohonné jednotky VARI.
Číst dál

 

Jak vybrat techniku VARI?

Výrobky VARI od českého výrobce jsou kvalitní a spolehlivé. Patří sem jak jednoúčelové, tak multifunkční stroje, se kterými si vystačíte celý rok. Produktů je velké množství a není jednoduché se v nabídce zorientovat. Připravili jsme pro vás sérii článků. Vydejte se do světa VARI.

Číst dál

 

Přehled jednoúčelové techniky VARI

Potřebujete sekačku, štípačku dřeva, elektrocentrálu nebo třeba kolébkovou pilu? Pak můžete sáhnout po jednoúčelové technice VARI, kterou již na jiný stroj nepřestavíte. Porovnali jsme pro vás spoustu výrobků. Čtěte dál a zjistěte, jaké máte možnosti.

Číst dál

 
 

Z čeho se skládá stavebnicový systém VARI?

Stavebnice VARI jsou multifunkční stroje, které využijete na zahradní práce po celý rok. Můžete vyměňovat příslušenství dle potřeby. Ať už potřebujete sekačku, malotraktor, orbu, kypřič půdy nebo drtič odpadu. Mrkněte na kompletní přehled systému VARI.

Číst dál